Sök inloggningsuppgifter med snabbtangenter

Med funktionen Sök inloggningsuppgifter med snabbtangenter kan du omedelbart öppna en lista med uppgifter varsomhelst i Windows och klistra in ett valt objekt i formuläret. Den fungerar med webbläsar- och webbkonton samt med Windows-program. Gör följande för att börja använda funktionen:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka Programmeny i den nedre delen av programmets huvudfönster.
  3. Klicka på Inställningar på menyn som visas.

Programinställningarna öppnas.

4. Välj avsnittet Avancerat.
  5. Ställ in ett kortkommando och markera rutan Aktivera sökning med snabbtangenterna genom att trycka på i avsnittet Sök inloggningsuppgifter med snabbtangenter.

Ändringarna sparas automatiskt.

Nu kan du öppna en lista över inloggningsuppgifter genom att trycka på kortkommandot du har ställt in. Använd piltangenterna för att flytta genom listan. Tryck på Enter, för att klistra in användarnamnet i det föregående fönstret. Tryck på Ctrl + Enter, för att klistra in lösenordet eller kopiera data från den valda cellen genom att dubbelklicka med musen.

Använd sökfältet om lösenordet du letar efter inte finns i listan.